utorok 16. decembra 2014

#OOTD: LBD

Dnešok je pre mňa v skutku veľmi dobrý deň. Keďže tento týždeň je týždeň ukončovania zápočtov tak mám toho samozrejme veľa! Celý víkend som venovala učeniu sa na jeden veĺmi dôležitý zápočet, ktorí som písala hneď v pondelok. Výsledok som sa dozvedela až dnes na cvičeniach a padol mi obrovský kameň zo srdca. Neviem ani slovami opísať tú radosť v mojom vnútri pretože sa to asi ani neda! No pri odchádzaní zo školy mi unikla taka "slzička" štastia. Tak dnešným dňom som "dokopala" zápočty k uspešnému THE END :) . Aj keď sa teraz teším, tak o pár týždňov sa budem trápiť nad príkladmi, ktoré pre mňa nemajú ani hlavu ani pätu! Nevedí veď toto je vlastne student life.
A po náročnom víkende s úspešným koncom sme vybehli von to osláviť, čo poviete na môj #LBD #OOTD? I love it!! A ako oslavujete ukočenie semestra vy? (horúci kúpeľ, športové aktivity, čitate knihy...??) Teším sa na vaše komenty.





  Základ je samozrejme čierna. Tentokrát čierne šaty s dlhým rukávom, krásny náhrdelník so striebornou aplikáciou, čierne topánky ktoré ste už videli tu. A v hlavných rolách kabátik v mužskom štýle. No nieje perfektný?! 

enjoy your life
***
Majka:)


 šaty- mango
kabát- asos
kabelka- nelly.com
náhrdelník- guess
topánky- deichman 

2 komentáre: